Loc. Aghireș, nr. 1. Jud. Sălaj

0745 544 919 / 0721 544 919 autolandhosu@yahoo.com

Vacanță la ski cu asigurare

În fiecare an, din noiembrie pana in martie, zeci de mii de iubitori ai sporturilor de iarna din toate colturile lumii testeaza partiile de ski pentru a-si potoli setea de aventura si adrenalina.
În plus, statiunile montane din regiune se intrec prin oferte de activitati after ski, vizitatorii putand alege sa-si petreaca timpul liber fie in restaurante, pub-uri si cafenele, fie patinand sau facand drumetii in natura.

Romania e frumoasa, are numeroase locuri pe care merita sa le vizitezi: locuri care ti se lipesc de suflet chiar de la prima intalnire, locuri pline de energie, in care simti ca iti incarci bateriile. Chiar daca este iarna, poti sa faci un circuit turistic prin Romania si sa te bucuri de toate frumusetile ei.

Important este, intai de toate, sa-ti pregatesti masina pentru un traseu in conditii de iarna, astfel incat sa nu pierzi nicio secunda din timpul tau reparand ceva la masina sau – mai rau – sa fii nevoit sa te cazezi in mijlocul naturii.

Dacă doriți un plus de siguranță, vă așteptăm să ne contactați pentru a vă oferi pachetul de asigurare auto pentru România gratuit!

La achiziționarea a 4 anvelope ≥ 16 primești gratuit pachetul de asigurare auto, valabil 12 luni pentru România!

Asistenta rutieră A24 te ajută în caz de pană sau accident prin depanare la locul accidentului sau tractare, transport persoane și reparație în service, pe durata căreia îți oferă mașină de schimb sau cazare pe teritoriul RO și EU.
Polița de asigurare o poți încheia la Autoland Hosu sau o primești cadou dacă cumperi 4 anvelope mai mari de 16″ marca POINT‘S, CONTINENTAL, BRIGESTONE, YOKOHAMA, GOOD YEAR. Valabilă pe teritoriul RO 365 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *