MAGAZIN: Str. T. Vladimirescu , Bl. G164, ZALĂU/ ATELIER: Aghireș, nr. 1. Jud. Sălaj

0745 544 919 / 0721 544 919 autolandhosu@yahoo.com

Vacanța cu mașina

Știm bine, vacanțele cu mașina au o mulțime de avantaje: mai multă libertate de mișcare, mai mult loc pentru bagaje, cățel, pisică sau… bunică, plăcerea de a vedea peisaje unice, posibilitatea de a-ți prelungi concediul și multe altele. Sejururile cu mașina sunt mai ieftine, mai comode și, dacă nu trebuie să traversezi oceane sau continente, sunt cea mai bună cale de a te bucura de drumurile vacanței.

Ți-ai făcut bagajul pentru următoarea destinație sau încă nu te-ai hotărât unde vrei să mergi? Concediul e perioada cea mai așteptată din an, iar amintirile cu care rămânem sunt de-a dreptul prețioase.

Dacă vrei să descoperi fiecare colțișor pe care îl vizitezi, atunci e musai să pleci în concediu cu mașina. Poți transforma orele petrecute pe drum în clipe memorabile, iar dacă vin și prietenii cu tine, atunci cu siguranță călătoria cu mașina este cea mai buna alegere.

Cu toate acestea, înainte să pleci trebuie să te asiguri că totul este pregătit pentru o noua aventură. Pregătește-ți bagajul și verifică dacă există suficient spațiu în mașină, asigură-te că autoturismul este pregătit din punct de vedere tehnic cu piese auto de calitate, iar pentru a evita surprizele neplăcute este recomandat să ai în vedere acest aspect.

Pentru și mai multă siguranță poți să-ți  închei o polița de asigurare la Autoland Hosu sau o primești cadou, dacă cumperi 4 anvelope mai mari de 16″ marca POINT‘S, CONTINENTAL, BRIGESTONE, YOKOHAMA, GOOD YEAR. Valabilă pe teritoriul RO 365 zile.

Asistenta rutieră A24 te ajută în caz de pană sau accident prin depanare la locul accidentului sau tractare, transport persoane și reparație în service, pe durata căreia îți oferă mașină de schimb sau cazare pe teritoriul RO și EU.

Te așteptăm să ne contactezi pentru a avea o vacanță fără griji!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.