MAGAZIN: Str. T. Vladimirescu , Bl. G164, ZALĂU/ ATELIER: Aghireș, nr. 1. Jud. Sălaj

0745 544 919 / 0721 544 919 autolandhosu@yahoo.com

SCHIMB DE ULEI ȘI FILTRE GRATUIT

SCHIMB DE ULEI ȘI FILTRE GRATUIT!

Uleiul de motor este unul dintre acele produse care asigură o viață lungă și fără probleme a unui agregat cu combustie internă.

Deși toată lumea știe cât este de important lubrifiantul, sunt puțini care verifică regulat nivelul de ulei din baia motorului. În afara acestora, există și cei care uită, voit sau nu, să facă schimbul de ulei.

Când realizăm schimbul de ulei?

Se recomandă ca schimbul de ulei să fie făcut cel puțin o dată pe an sau când a fost atins un număr-limită de kilometri (10.000 km sau 15.000 km, în funcție de uleiul utilizat și de uzura motorului).

De ce realizăm schimbul de ulei?

Un alt lucru pe care trebuie să îl cunoașteți este acela că uleiul nu are doar rol de lubrifiere. Acesta răcește componentele motorului, ajută la curățarea reziduurilor rezultate în urma procesului de ardere, protejează împotriva coroziunii și asigură etanșeitatea dintre suprafețele componentelor interne.

Ce tip de ulei folosim?

Există o serie de șoferi care merg la magazin și achiziționează uleiul „după ureche”. Ce uită aceștia este că tipul lubrifiantului se află trecut în cartea mașinii. Lubrifiantul se clasifică după diverse standarde, iar cel mai utilizat este cel SAE, care delimitează tipurile de ulei în funcție de vâscozitate.

La achiziționarea uleiului și a filtrelor auto din magazinul nostru, beneficiați de schimbul acestora GRATUIT!

Avem cele mai bune prețuri de pe piață la uleiurile:

Mobil 1ROBOT

Castrol

 

 

Motul