MAGAZIN: Str. T. Vladimirescu , Bl. G164, ZALĂU/ ATELIER: Aghireș, nr. 1. Jud. Sălaj

0745 544 919 / 0721 544 919 autolandhosu@yahoo.com

SPORT ȘI AVENTURĂ

Am observat că de fiecare dată când spunem că mergem la motocross, cei care nu sunt familiarizați cu acest sport, cam ridică o sprânceană şi ne întreabă nedumeriți: „Adică la enduro, un ktm ceva pe acolo?”. Ei bine, nu e chiar aşa! ..,

 

 

 

Aventură, pasiune, dăruire, bunăvoinţă, curaj, sunt doar câteva ingrediente de care ai nevoie pentru a te aventura în a străbate peste 9.000 de kilometri pe motocicletă. Totuşi, şapte români – printre care şi trei zălăuani – şi-au asumat această responsabilitate. Ba mai mult, unul dintre scopurile acestei expediţii a fost şi un act caritabil. Cei şapte au format echipa Transilvania 4 South America, echipă care a fost continuarea a ceea ce a fost Transilvania4Africa şi  a avut ca scop principal donarea rechizitelor pentru o şcoală din Argentina.
Totul a început în anul 2014, din dorinţa de a ajuta copiii nevoiaşi. Astfel, Bakos Norbert, Deak Albert, Hiriczko Sandor, Alexandru Manole, Olah Laszlo, Hosu Ioan şi Kovacs Attila s-au înscris atunci la raliul Budapesta – Bamako. Scopul acelei competiţii a fost donarea de echipament medical, echipament informatic, plase împotriva ţânţarilor şi alte bunuri pentru tineri din Africa. Să spunem că acea iniţiativă a fost una reuşită, iar după 9.000 de km parcurşi, 3.000 pe bătrânul continent şi 6.000 pe “continentul negru”, expediţionarii au donat bunurile nevoiaşilor din Banjul – capitala Gambiei. Pentru această acţiune, transilvănenii au fost premiaţi cu premiul Maria Tereza

Află mai multe AICI!

 

Pentru orice companie, o modalitate facilă de a dobândi un plus de valoare este implicarea în proiecte sociale, prin sponsorizarea și implementarea unor parteneriate și strategii cu rezultate măsurabile. Ne dorim permanent să dăm dovadă de responsabilitate, seriozitate și implicare și evidențiem aceste lucruri prin metode vizibile, cantitative, dar și calitative.

Responsabilitatea socială este la fel de importantă ca și succesul în afaceri și o privim ca pe o datorie pe care o avem față de toate părțile implicate în acțiunile pe care le presupune activitatea economică pe care o desfășurăm. În acest fel contribuim la dezvoltarea economică a comunității și dăm dovadă de o practică de afaceri transparentă și responsabilă față de societate și față de clienți, colaboratori și parteneri.

Mai multe găsiți pe pagina noastră de FACEBOOK!

 facebook-button