Loc. Aghireș, nr. 1. Jud. Sălaj

0745 544 919 / 0721 544 919 autolandhosu@yahoo.com

Point’S

Point’S

Point’S este cea mai mare reţea independentă din Europa care oferă anvelope şi servicii de calitate în domeniu.
Point S are acorduri internaţionale cu cei mai importanţi producători de anvelope: Michelin, Bridgestone, Pirelli, Continental şi o marcă proprie de anvelope, Point’S.
Point’S este prezentă în 16 ţări europene, iar cele mai recente deschideri sunt Serbia, Bulgaria şi România.

Etichetarea europeană pentru anvelope, la fel ca toate anvelopele din gama Point S, anvelopele Winterstar sunt certificate de eticheta europeană a pneurilor. Aici veți găsi toate detaliile referitoare la performanțele enumerate în funcție de dimensiunea anvelopei. În plus față de criteriile puse în aplicare de către Uniunea Europeană, inginerii care au fost implicați în dezvoltarea anvelopei Winterstar au luat în considerare, de asemenea, o varietate de factori – performanța de frânare, zgomotul pneurilor la exterior și interior, precum și optimizarea longevităţii și eficiența energetică – în scopul de a oferi confort şi siguranţă sporită.

Points
profil_perf_ws_voituresuv_-_mouille_170x108_01 Anvelopa de iarnă Winterstar are un număr mare de blocuri, care oferă aderenţă excelentă în condiţii de climatice grele şi manipulare optimizată pe zăpadă.

 

 

profil_perf_ws_voituresuv_-_confort_170x108_01 Winterstar are o zonă mare de contact de pe marginea exterioară a benzii de rulare, care facilitează transmisia forței bună și îmbunătățește stabilitatea la viraje.

 

 

profil_perf_ws_voituresuv_-_hiver_170x108_01Performanță umedă caneluri longitudinale late ale anvelopei au o mare capacitate de a risipi apa și, astfel, dă drenaj optim.

 

 

profil_perf_ws_voituresuv_-_sec_170x108_01Poziția optimizată a blocurilor umăr exterioare reduce zgomotul de rulare și, astfel, asigură o călătorie mai confortabilă.

 

 

Acest lucru înseamnă peste 1.000 de afiliaţi în toată Europa, cu peste 1.550 de puncte de lucru care oferă servicii de specialitate. Această asociere urmăreşte o poziţionare de top la nivel internaţional, precum şi o cooperare capabilă să creeze o reţea competitivă.
În Germania, Point S a primit premiul „Flotten Awards 2009” pentru cele mai bune servicii oferite în materie de anvelope, a fost premiat de revista “Autoflotte” în urma chestionării a 4700 de cititori care lucrează în domeniu şi a fost selectat ca fiind „cel mai bun furnizor de servicii în domeniul anvelopelor” pentru a 6-a oara. Point S Germania a fost ales pentru oferta completă de servicii precum şi pentru serviciile de înaltă calitate care le pune la dispoziţie.
Incercăm să punem la dispoziţie o ofertă care să mulţumească cererile clienţilor privind diversitatea de mărci şi dimensiuni de anvelope. Totodată avem servicii profesionale de montare, echilibrare şi geometrie roţi precum şi consultanţă de specialitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *