Loc. Aghireș, nr. 1. Jud. Sălaj

0745 544 919 / 0721 544 919 autolandhosu@yahoo.com

MOTOCICLISM

MOTOCICLISM

Viața noastră se scurge cu o viteză amețitoare și de cele mai multe ori job-urile și problemele ne ocupă acel timp prețios în care am vrea să evadăm într-o utopie pe care numai noi o cunoaștem, în care numai noi vrem să fim, în care să ne relaxăm și să ne descărcăm de lucrurile negative.

Atunci când stai pe un motor puternic și simți vântul care te pleznește în față la o viteză de 170 km/h, nimic nu mai contează pe moment, decât relația care se creează între tine, motor și natură.

De ce iubim motocicletele? În ciuda diferenţelor dintre diversele stiluri de motociclism, există anumite motive universale care intră pe sub pielea  noastră şi ne hrănesc această pasiune pentru motociclism.

Libertate. Distracţie. Adrenalină.

O minte limpede şi o conştiinţă curată. Toate acestea sunt motive pentru a rămâne în şa. Dar un adevăr şi mai simplu despre motociclism te face să te întorci pentru mai mult: întotdeauna te simţi mai bine după ce ai făcut o plimbare cu motocicleta!

Avem o pasiune în comun: cel mai mult ne place să ne întoarcem acasă şi să povestim despre călătoriile şi plimbările noastre cu motocicleta.

Pentru pasionați de motociclism:

Spre deosebire de maşini, capacităţile băilor de ulei de la motociclete sunt în general limitate, dat fiind dimensiunile de gabarit scăzute ale unui motor de motocicletă. Pe scutere, capacitatea acestora este adesea mai mică de 1 litru, iar pentru unele aplicaţii se pot vedea şi băi de ulei uscate, localizate în afara motorului.
Date fiind aceste volume de ulei mai scăzute la motociclete şi constrângerile mai ridicate pentru lubrifiant precum temperaturi mai ridicate şi regimuri de lubrifiere şi de rotire multiple (motor, cutie de viteze şi ambreiaj), perioadele dintre schimburile de ulei sunt în mod frecvent mai scurte pentru motociclete decât pentru maşini.

VĂ RECOMANDĂM:

Motul 1Descriere produs Motul 5100 4T 10W40
Ulei „Technosynthese” (Semisintetic). Dezvoltat pentru motoare in 4 timpi cu cutie de viteze integrata sau nu, cu ambreiaj umed sau uscat, cu convertizor catalitic care indeplineste normele de poluare Euro 2 , Euro 3 sau non euro.

Motul 2Descriere produs Motul 300V Factory Line 10W40
Ulei pentru motociclete de curse echipate cu motoare in 4T, cutie de viteze integrata sau nu, ambreiaj umed sau uscat.  Deasupra standardelor existente. Compatibilitatea cu ambreiajul umed – testat JASO T904. Tip ulei: 100% SINTETIC, dublu ester.

Motul 3

Descriere produs Motul 7100 4T 10W40
Motociclete de performanta,sport,strada,curse,off road,enduro,etc ,dotate cu motoare in 4 timpi.

Motul 4Descriere produs Motul 710 2T Off Road
Ulei pentru motoare in 2T de inalta performanta, motociclete sport, replici, trial, offroad, care lucreaza la turatii ridicate in conditii severe, cu injectie directa sau PREMIX, benzina cu plumb sau fara plumb. Compatibil cu convertoarele catalitice.

Motul 5Descriere produs Motul 800 2T Off Road
Ulei dezvoltat pentru echipele Motocross Grand Prix. Pentru toate motoarele de curse in 2T care folosesc PREMIX. Pentru motociclete de strada folositi Motul 800 2T Road Racing. Pentru injectie directa folositi Motul 710 2T.
Standarde: API TC.
Tip ulei: 100% SINTETIC.

Motul 6

Descriere produs Motul 510 2T Off Road
Ulei pentru motoare in 2T de inalta performanta, motociclete sport, replici, trial, offroad, care lucreaza la turatii ridicate in conditii severe, cu injectie directa sau PREMIX, benzina cu plumb sau fara plumb. Compatibil cu convertoarele catalitice.

SUNĂ LA NUMĂRUL DE TELEFON 0745 544 919 ȘI VEI PRIMI CEA MAI BUNĂ OFERTĂ DE PE PIAȚĂ!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *