Loc. Aghireș, nr. 1. Jud. Sălaj

0745 544 919 / 0721 544 919 autolandhosu@yahoo.com

Maşini electrice în 2020

Maşinile electrice sunt de câţiva ani din ce în ce mai populare în rândul consumatorilor, iar producătorii se întrec să dezvolte modele cu care să revoluţioneze modul în care călătoresc oamenii. Dacă până acum costul bateriilor i-a oprit pe mulţi să aleagă o maşină electrică, precum şi lipsa staţiilor de încărcare, acum aceste impedimente încep să dispară, iar piaţa este în creştere, chiar şi în România.

Anul 2020 s-a dovedit a fi unul extrem de bun pentru autoturismele electrice, iar noi am fost martorii unor prezentări spectaculoase de modele de mașini, din diferite clase și cu funcții tot mai inovatoare, care urmează să fie lansate în cel mai scurt timp. Cu toate că evenimentele din ultima perioadă au dus la amânarea lansărilor pentru foarte multe modele, în cele ce urmează vă prezentăm un top al celor mai spectaculoase mașini electrice așteptate în anul 2020.

Volkswagen ID.3; Audi e-Tron GT; Mini Cooper SE; Aston Martin Rapide E; Rivian R1T; BMW iX3; Volvo XC40 Recharge

Opțiunile de automobile electrice disponibile pe piață devin tot mai variate, iar acest lucru ne indică faptul că sectorul EV devine tot mai competitiv. Cu toate că prețurile pentru majoritatea modelelor sunt destul de piperate pentru România, ecotichetul de 45.000 de lei și economia cu întreținerea și carburantul pot transforma o mașină electrică într-o investiție destul de avantajoasă pe termen lung.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *