Loc. Aghireș, nr. 1. Jud. Sălaj

0745 544 919 / 0721 544 919 autolandhosu@yahoo.com

Jozsa-Norbert Levente urcă în TOP10

Jozsa-Norbert Levente urcă în TOP10 Mondial la Super Enduro

Dupa trei etape desfasurate in Polonia, Germania si Spania la clasa Juniori, Jozsa-Norbert Levente reuseste sa urce in Top 10 al Campionatului Mondial FIM de SuperEnduro.

Ultima etapa de Campionat Mondial a avut loc la Malaga si aceasta a fost una deosebit de fasta pentru sportivul nostru, care reuseste sa termine pe locul 8 dupa cele trei manse. Norbi a reusit astfel sa stranga 23 de puncte in Grand Prix-ul Spaniei, având inclusiv o clasare pe locul 4 la finalul mansei a II-a. Mai mult, acesta a fost o buna parte din 27992971_593432930998830_2454261702521159112_ocursa chiar pe locul III. Norbi alearga acum la bordul unei motociclete KTM pentru echipa Zona Paddock – Masterbike.

La finalul celei mai bune evolutii avute pana acum in Campionatul Mondial de Super Enduro, Norbi a dorit sa multumeasca sponsorilor sai: Masterbike, L&A, PoemDesign, SzinkerTransport, ZonaPaddock, MxMotors, Let’s ride Graphics si in mod special lui Mihai Birca pentru tot ajutorul dat.

Referitor la trecerea de la motocicleta TM la KTM acesta ne-a declarat: „Am avut o oferta de la TM sa continui si in sezonul de outdoor cu ei, dar oferta era sub asteptarile mele si nu am putut sa o accept. Din aceasta cauza s-a intrerupt colaborarea cu TM si astfel am fost nevoit sa imi cumpar din banii mei un KTM pentru a putea termin Campionatul Mondial de Super Enduro. Sunt multumit de noua motocicleta si sper sa fac rezultate bune in cele doua curse ramase. Imi doresc sa mai pot urca cateva pozitii in clasamentul general si astfel sa am o evolutie onorabila pentru România”.

Etapa a IV-a se va desfasura la Bilbao pe 3 martie, motiv pentru care Norbi a decis sa continue antrenamentul in Spania in aceste zile. GP Euskadi se va desfasura pe Bizkaia Arena din Bilbao, iar organizatorii au anuntat ca toate cele 26.000 de locuri vor fi ocupate. Avem iata astfel toate motivele pentru a urmari si noi cu atentie evolutia sportivului nostru care se afla acum pe locul 10 in clasamentul general al FIM SuperEnduro World Championship.

Mult succes Norbi!

Sursa: www.frm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *