Loc. Aghireș, nr. 1. Jud. Sălaj

0745 544 919 / 0721 544 919 autolandhosu@yahoo.com

Anvelope MOTO

Anvelopele pentru motociclete sunt elemente importante din punct de vedere al siguranței unei motociclete. Echiparea trebuie să corespundă nu numai motocicletei în sine, dar și sezonului. Numai așa vă puteți deplasa în siguranță din punctul A în punctul B. Certificatul de înmatriculare al motorului oferă informații.

Sport touring se referă fie la un tip de motocicletă, fie la o filosofie a rulării. Sport touring-ul este o încercare de a combina performanța cu confortul și siguranța la drum lung.

Super sport sunt modele de serie de capacitate cilindrică mai mică și cu mai multe restricții asupra modificărilor ce pot fi făcute pentru a le putea înscrie în competiție.

Enduro competition ideală pentru condiții vitrege și pentru cursele de inceput de sezon, teren moale si alunecos. Profilul său de rulare cu model deschis și blocuri înalte indeparteaza cu eficienta noroiul. De altfel, aceste anvelope pot fi folosite cu succes pe orice tip de teren, soft, mixt, nisipos si tare, conditii variate de enduro.

Enduro street anvelope care reprezinta noua generatie a evolutiei Pilot Road. Create speciale pentru a indeplini cele mai severe cerinte in materie de siguranta rutiera in mod special pe carosabil ud si la franari bruste si agresive.

La noi aveti toate serviciile incluse! Ulei, filtre sau plăcuțe de frână la cele mai bune prețuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *