Loc. Aghireș, nr. 1. Jud. Sălaj

0745 544 919 / 0721 544 919 autolandhosu@yahoo.com

ACUMULATORI

Dacă sunteţi în căutarea unei baterii vârf de linie care să pună în mişcare vehiculele dumneavoastră din gama superioară care au cerinţe de energie mari sau a uneia care furnizează putere de durată pentru tehnologia Start-Stop avansată, bateriile Silver Dynamic de la VARTA au puterea şi performanţele inegalabile de care aveţi nevoie.

Dacă depindeţi de siguranţa şi puterea de durată a vehicului dumneavoastră pentru a vă îndeplini obiectivele zilnice, bateriile Blue Dynamic de la VARTA oferă puterea extra de care vehiculul dumneavoastră are nevoie, inclusiv dacă este unul dotat cu funcţionalitatea Start-Stop convenţională. Dacă doriţi ca vehiculul dumneavoastră să pornească, indiferent de condiţiile meteo nefavorabile, linia de baterii Blue Dynamic este punctul perfect de pornire.

Pentru persoanele care deţin prima lor maşină şi sunt în căutarea echilibrului perfect între preţ şi calitate ridicată, bateriile Black Dynamic de la VARTA oferă putere de calitate, în care puteţi avea încredere că va dura mai mult. Bateria Black Dynamic ajută la prevenirea defectării bateriei, răspunzând totodată cerinţelor de energie ale vehiculului dumneavoastră şi garantându-vă că veţi conduce mult timp de acum înainte.